News

Uden Filter - Sofie

Efter at have mødt så mange søde mennesker her i den virtuelle verden - fik jeg lyst til at fortælle lidt mere om mig selv.Mit navn er Sofie. jeg er 44 år, gift med min dejlige mand - Kunstner og designer Michael Buus som jeg har 5 skønne børn med i alderen 9-21 år. Jeg er opvokset i Thy som datter af den kendte Thy Kunstner Freddy Eriksen. Jeg begyndte allerede at male da jeg var 6 år. og siden da har maleriet været det eneste rigtige for mig.Jeg gør det fordi jeg har lyst og fordi jeg simpelthen ikke kan lade være med at male.

Når jeg maler forsvinder jeg ind i en anden verden, en verden med fantasi og skønne farver. Jeg drømmer mig væk i mine landskaber og blomster malerier. Jeg har været meget inspireret af 20érnes mode og hattemode ,derigennem begyndte jeg at male kvindeansigter og gerne kvinder med hat. Pigerne jeg maler er egentligt mig selv i flere versioner. Det bedste ved at være Kunstner er det feedback man får på sine malerier. Hvad andre oplever når de ser på mine malerier og den glæde de har ved at have dem i deres hjem, det er kæmpe stort.

Naturen giver mig så meget ro og glæde. Jeg går næsten ture hver dag og altid alene. Jeg får løst en helt masse på disse ture. Får bearbejdet følelser og stresser af og finder overskud til min familie. Derudover får jeg ideer til mine malerier, mine kunstprojekter, mine grafiske design og digte. Naturen er simpelthen min lise til sjælen. Den bringer ro og glæde ind i mit liv og giver energi til alt det jeg nyder at lave, hygge med mine børn, bage, lave mad, indrette huset, skabe kunst og design. 

Jeg oplever at hvis jeg giver meget af mig selv og giver fra hjertet får jeg også meget igen og bliver mødt med kærlighed og sympati.og Jeg er en følsom pige, alt hvad man ser og hører fra mig - kommer fra hjertet og uden filter, uden bagtanker. derfor vil min Blog og profil på Instagram være en blanding af smukke billeder af mad og børn og indretning og ærlige beretninger om livet - lige præcis som det er.

Mange hilsener fra

Sofie +

 

 

 

 

 

Velkommen til Buus & Eriksen

Velkommen til www.buusogeriksen.com. Hvor har vi glædet os til at byde jer velkommen :-)

Michael og jeg startede Buus & Eriksen i Marts 2014 og siden er det gået rigtigt stærkt.

Jeg har malet siden jeg var 6 år og levet af kunsten i mange år, oplært af min far den berømte THY kunstner Freddy Eriksen. Michael Buus har arbejdet en årrække i Tekstilbranchen, bla i Bestseller før han for ca. 10 år siden begyndte med maleriet. Begge har vi en stor fælles interesse for og glæde ved kunst, design og indretning. Vi har altid haft en stor drøm om at arbejde sammen og det er endelig lykkedes med vores fælles firma. Sammen står vi for: Design, kunstværker, salg og markedsføring af kollektioner og med os har vi vores datter Designeren Josefine Buus, som har sin helt egen kollektion af postkort og plakater.

Med en familie med 5 fælles børn og eget firma er der altid nok at se til, men vi elsker vores liv sammen og har hjertet med i alt hvad vi gør. I er meget velkommen til at følge os på Facebook, blog og instagram.

Velkommen til vores verden.

Mange hilsener

Michael og Sofie

Herunder et par af vores fine By plakater, de fås i str A4, 30x40, 50x70 og 70x100, gå til vores webshop for mere info.